Hava birden deÄŸiÅŸecek

Türkiye’yi beyaza bürüyen kar yağışının ardından hafta sonu güneÅŸ açıyor ve bahar geliyor
Sıcaklıklar 15 derece birden artacak, İstanbul cuma 5, cumartesi 9, pazar 13, pazartesi 16 dereceyi görecek.
Mart ortasında kara kış sona eriyor, kar yağışı batıdan çekilmeye hazırlanıyor. Yarın doÄŸuda daha yoÄŸun kar yaÄŸacak, kar Ankara ve İç Anadolu’da çok zayıflayacak.
İstanbul’da kar artık zayıfladı, bu gece Avcılar, Silivri taraflarında bulutlar dağılmaya baÅŸlıyor, kuvvetli buzlanma önce bu kesimde baÅŸlayacak. Anadolu yakasında yarın sabah saatlerinde kadar kar zayıf olarak sürecek.
Cuma önce Avrupa yakasında güneÅŸ çıkmaya baÅŸlayacak. ÖÄŸle saatlerinden sonra Anadolu yakası da güneÅŸi görecek.
Cumartesi ve sonraki günlerde de İstanbul güneÅŸli. İstanbul cuma 5, cumartesi 9, pazar 13, pazartesi 16 dereceyi görecek.
Bu gece ve cumadan itibaren ÅŸiddetli buzlanmaya dikkat! Sıcaklıklar Edirne’den Afyon ve tüm İç Ege ile Isparta boyunca -10 dereceye kadar inecek. Bu gece İzmir ve Antalya boyunca orta kuvvetli don oluÅŸacak, sera üreticileri tedbir almalı.
Yarın Edirne’den İzmir’e kadar güneÅŸ görülmeye baÅŸlayacak, Ankara’da kar çisentiye dönerken ÅŸiddetli buzlanma görülecek.
Cumartesi günü Türkiye’nin dörtte üçünde güneÅŸ açıyor. Sıcaklık Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Akdeniz ile İç Anadolu’nun batısında cumartesi 5, pazar günü 4 derece daha artacak. Pazartesi de 4 derece daha artış var.
Pazar günü İstanbul 13, Bursa 15, Ankara 9, İzmir 20, Bodrum 20, Antalya 19, Sivas 5, Bolu 10 dereceye çıkıyor ama geceler soÄŸuk olacak.
kaynak : posta
Ayni Kategoriden Diger Haberler