Chat - Sohbet Odalari

#

 ODALAR ACIKLAMA
#Arkadasbul Genel Sohbet-Chat Odasi!
#Duygu Duygularin Paylasildigi Yer!
#Oyun 7/24 Buyrun Oyun Oynayalim!
#Radyo 7/24 Canli Radyo Kanali!
#Sohbet Sanal Dostluklarin Kuruldugu Yer!
#Almanya Deutsche Chat Raum!
#Hollanda Nederlands Chat Ruimte!

En Güzel Aşk ve Sevgi Mesajları

En Güzel AÅŸk ve Sevgi Mesajları – Yeni ve DeÄŸiÅŸik En Güzel AÅŸk ve Sevgi Mesajları, Buyrun En Güzel AÅŸk Ve Sevgi Mesajları;

AÅŸkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Åžimdi Soruyorsun Bunlar DoÄŸrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra

Bir gün sıyrılacağız olup bitenlerin arasından.Anılar kalacak. Anılar eritecek içimizi.Belki de kavuÅŸacağız İMKANSIZIM sonsuza kadar

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüÄŸünde seninle gömülsün.

Bir romandın okuyupta bitiremediÄŸim, bir hayaldin yalvarıpta hükmedemediÄŸim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediÄŸim tek bildiÄŸim var oda SENİ ÖZLEDİĞİM

Büyük aÅŸklar engeller karşısında yok olup gitmeyen, bir o kadar büyüyerek bir çığ halini aÅŸan aÅŸklardır. Benim aÅŸkımda bunlardan biri, yüreÄŸim ve sen bir bütünsün bunu unutma.

Gecenin sessizliÄŸini dinle içinde beni bulacaksın. Karanlığa bak yüzümü göreceksin. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN.

Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, deÄŸer binbir zahmete. VereceÄŸin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi deÄŸiÅŸmem bin cennete.

Bi bakışın manası hiç bir sözde yok.! Bi bakış bazen zehir bazen ÅŸifa verir. Bi bakış bi bakışı aslından emin eder. Unutma bitanem sevenler daima gözleriyle yemin eder.

İki kıyı gibiyiz. Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız. Senin üstünden geçen bulut, benim yaÄŸmurum. İki kıyıyız hep, biraz uzak ama sonsuza dek birarada.

Dünyada hiç kimse için aÄŸlamaya deÄŸmez, deÄŸende aÄŸlatmaz zaten, eÄŸer bir gün aÄŸlarsan başını dik tut ki göz yaÅŸların aÄŸladığın insan kadar alçalmasın.

Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında. Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda. Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum. Ya özlemek çok güzel, yada özlenen çok özel.

Öyle zor ki düÅŸüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece uyumadan hep seni düÅŸünmek, öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek.

Gam yemezdim sevgilim aÅŸkın ile ölürsem, yine seni severdim ÅŸu dünyaya gelirsem, eÄŸer gözlerinde baÅŸka bir hayal görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman ÖLÜRÜM

Seni saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpası kadar masum ve bir annenin duası kadar içten seviyorum BİTANEM. Seni çok ama çok SEVİYORUM.

GüneÅŸ alev alev yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar. Beni kırıp incitsen bile dost bileceÄŸim seni sonuna kadar

GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüÅžüNde Saklıdır,sakın AÄŸlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüÅžüN Için Yaşıyan Vardır.

Sana YüklediÄŸim Anlamları SenmiÅŸsin Gibi DüÅŸünme. ALDANIRSIN. Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın. BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! !

Birine Verilecek DeÄŸer,uÄŸruna Feda Edilebileceklerle ÖlçüLebiliyorsa Aç Gözlerini Etrafına Bak.gördüÄžüN HerÅŸEyi Feda Edebilirim.ama Sakın Aynaya Bakma.

Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebileceÄŸim sevgim var. Anla iÅŸte seni ne kadar sevdiÄŸimi maviÅŸim.

Sen, yalçın bir tepede, hırçın rüzgarlara karşı korunaksız bir papatyasın, ben ise seni kaybetmemek için köklerine sarılmış, toprağınım.

Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gözyaşı ister! Sırf Hayata Gıcıklık olsun diye Hep gülümse!

ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.

Her su bir yol bulur kendine her daÄŸ bir toprak,her gökyüzü bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın. SeÄŸmenden saray gözlüsüne.

aÅŸk bir eÅŸkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuÅŸursa savaÅŸ yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eÅŸkiyayım ve sana aşığım

Seninle tattım ben her mutluluÄŸu,bırakıp gidersen bil ki yaÅŸamam,canımdan ömrümden ne istersen al,GÜLÜ SUSUZ SENİ AÅžKSIZ BIRAKMAM

EÄŸer bir gün gök yüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilgi kanatlarındaki buruk gülümsemelerle, ıslak tebessümler benden sana kalanlardır. Åžahinim oyy ÅŸahinim; çekemezsen gülün nazını ne dikenine dokun ne gülü incit.

Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreÄŸin unutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ki istesen de beni unutamazsın.

Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.

kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacağım

Ne seni unutturacak zaman geçecek, Nede geçen zaman seni unutmaya yetecek. Yanında deÄŸilim diye seni unuttum sanma, Ayrılık alışmayı öÄŸretir, unutmayı ASLA.!

gözümden süzülen yaÅŸ denizi ıslatıyor.sevda kilim,hasret derdi dokuyor,çatlayası deli yürek sen diye atıyor.of kara gözlüm aÅŸkın seni bekliyor.

senden baÅŸka bir tane yok bu dünyada,gülümsemeyi asla unutma,gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların sevdiceÄŸim!

Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaÅŸ yavaÅŸ baÅŸlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaÅŸtık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüÅŸün, KeÅŸke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediÄŸim o günün.

*****************************************************************

Yüzlerce Bedava Online Oyunlar Sizi Bekliyor

*****************************************************************

Sohbet - Chat odalari. Hos sohbetler

#Arkadasbul
#Turkiye
#Radyo
#Oyun
 Alta Nick Yaz Gir'e Tikla Yüzlerce kisiyle sohbet et

*****************************************************************

benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerde.ılık bir yaz gecesi katran karası yüzün. kah yaÅŸanmışlığa, kah yaÅŸanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin(Hüzün evine döndü.)

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!

Bir kat daha yok sevgi katından baÅŸka,tat bulamadım alemde tadından baÅŸka,dunya da ne bir tac ne de bir tat,ebedi saltanatindan baska.Ozluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek güzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldir.Eger kalbim seni unutacak kdr adi ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildir.Ben senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugünde sevmedim cünkü bugünde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek.

DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN.SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN.BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aÄžLaTaN.YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın

AÅŸkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doÄŸru deÄŸil, içeri, yüreklere, derinlere doÄŸru iÅŸlemeye baÅŸlar, bilgeleÅŸir. Hiç bilmediÄŸi sezgileriyle buluÅŸur. Yükü çok ağırdır, kendiyle buluÅŸmuÅŸtur. Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında. Hindistan’da Ganj Nehri’nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleride onunladır, yitirdikleri de. Newyork’ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaÅŸayan kadının çıplak yalnızlığı da. Her ÅŸey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de.

yaşıyorsam gelecek gönlerin bana seni getireceÄŸine inandığım içindir

Sensiz Kaldı Bu Gözler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de geçer bu günler
YanLızlık göründü Bir sabah Vakti Karşıki Dağın arkasından Yeni Bir Gün DeyilmiÅŸ meÄŸer gördüÄŸün o ışık saçan sıcak ÅŸey

kolay olmayacak seni unutmak belki gece gündüz aÄŸlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım.

Sen hiç hasreti tattın mı severken , hiç aÄŸladın mı gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken

Aldanır bizlere kem gözle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden çok üstündür ÅŸu hor gördügün SERSERİ

ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm o gün yanlız sen olacaksın gülüm

Sevgi güldür ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ!

sevgi güzellik ister,güzellik emek ister,güzelliktende öte gülüm yürekte ateÅŸ ister.

Her sabah yaÅŸadıgımın farkına varmadan önce seni özledigimin farkına varıyorum.Sensiz bir güne baÅŸlamaktansa hiç uyanmamak istiyorummm….

aramayın bizi meyhane köÅŸelerinde.Biz aÅŸk ÅŸarabını ÅŸiÅŸeden içenlerdeniz. AÅŸk nedir diye sormayın bize.Biz aÅŸk için can verenlerdeniz.

biz ince bel,ela gz,sütun bacak hastası deÄŸiliz güzelim gümbür gümbür yürek diledik kavgamızda,ateÅŸin yanına barut barutun yanına ateÅŸ olasın diye sevdik ama anlamadılar!!

sen yürü ben gölgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suç iÅŸle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aÅŸkım ben herÅŸey olurum

Günaydın sevgilerin en güzeli.. günaydın günümün güneÅŸi.. günaydın kalbimi esir alan sevgili.. günaydın düÅŸlerimin kaynağı.. günaydın sevincim ve kaderim.. günaydın herÅŸeyim..

Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik.. Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek..!

Hatırlamak Görmek kadar güzel ise,Unutulmak Ölüm kadar acıdır

AÅŸkı sen öÄŸrettin, aÄŸlamayıda, dertlerin üstüne dert koymayıda hadi öÄŸretsene UNUTMAYIDA

EÄŸilir baÅŸlar… Çatılır kaÅŸlar… En güzel aÅŸklar… Lisede baÅŸlar..

Bizim yöremizde kaderimiz doÄŸuÅŸtan yazılır.. ÅŸiirlerimiz hayatımızı anlatır, sevgim yüreÄŸim kadar mert olur. SENİ UNUTTUM kelimesi sadece mezar taşında olur..

En Güzel Elbisemi Tabutuma Sersinler Yılanlı Akrepli Yerlere Mezarımı Kazsınlar EÄŸer Seni Unutursam BebeÄŸim Mezarımın Taşına Åžerefsiz Yazsınlar

DüÅŸlerini düÅŸleyerek yaÅŸamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göÄŸsüne yaslanıp seni düÅŸlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak…
Maxicep.com – En güzel AÅŸK sözleri
Rüyalara rest çektim uyumuyorum. herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum..

Korku bilmeyen GÖNÜL korkmayı öÄŸrendi.(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GÖNÜL sevmeyi öÄŸrendi.(SENİ İLK GÖRÜÅžTE)Ama bu GÖNÜL tek bir ÅŸey öÄŸrenemedi.(SENİ UNUTMAYI)

Sözlerin büyük, yüreÄŸin küçük! Hataların yanlışların çok,doÄŸruların yok! Bir ÅŸeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre ÅŸanslı, bana göreyse zavallısın

Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor.

Duydun mu sevgili? Duydun mu? “Hadi git” derken Defalarca “Seni seviyorum” dediÄŸimi… Anladın mı? “Daha fazla durma” derken “Sensiz hayat dayanılmaz, Yapayalnız” dediÄŸimi… DüÅŸündün mü Sensiz aylar oldu… Seni ne kadar SevdiÄŸimi düÅŸündün mü? Anlamsızca bakıp uzaklara Denizde gözlerini gördüÄŸümde Duydun mu, anladın mı, düÅŸündün mü sevgimizi

Dün gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın üstüne ismini, sigaram bittiÄŸinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiÄŸimi!

Dünyada iki kör tanıdım; biri beni görmeyen sen, biri de senden baÅŸkasını görmeyen ben.

Bu Yazıyı Paylaş: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • TwitThis
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • MisterWong
  • Y!GG
  • Webnews
  • Reddit
  • Ask
  • Live-MSN
  • Technorati
  • YahooMyWeb
  • Bloglines
  • Oneview
  • MySpace
  • Print
  • email
Ayni Kategoriden Diger Haberler
  • » Sevgi Nedir
  • » AÅŸk nedir
  • En Güzel AÅŸk ve Sevgi Mesajları – Yeni ve DeÄŸiÅŸik En Güzel AÅŸk ve Sevgi Mesajları, Buyrun En Güzel AÅŸk Ve Sevgi Mesajları;

    AÅŸkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Åžimdi Soruyorsun Bunlar DoÄŸrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra

    Bir gün sıyrılacağız olup bitenlerin arasından.Anılar kalacak. Anılar eritecek içimizi.Belki de kavuÅŸacağız İMKANSIZIM sonsuza kadar

    Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüÄŸünde seninle gömülsün.

    Bir romandın okuyupta bitiremediÄŸim, bir hayaldin yalvarıpta hükmedemediÄŸim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediÄŸim tek bildiÄŸim var oda SENİ ÖZLEDİĞİM

    Büyük aÅŸklar engeller karşısında yok olup gitmeyen, bir o kadar büyüyerek bir çığ halini aÅŸan aÅŸklardır. Benim aÅŸkımda bunlardan biri, yüreÄŸim ve sen bir bütünsün bunu unutma.

    Gecenin sessizliÄŸini dinle içinde beni bulacaksın. Karanlığa bak yüzümü göreceksin. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN.

    Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, deÄŸer binbir zahmete. VereceÄŸin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi deÄŸiÅŸmem bin cennete.

    Bi bakışın manası hiç bir sözde yok.! Bi bakış bazen zehir bazen ÅŸifa verir. Bi bakış bi bakışı aslından emin eder. Unutma bitanem sevenler daima gözleriyle yemin eder.

    İki kıyı gibiyiz. Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız. Senin üstünden geçen bulut, benim yaÄŸmurum. İki kıyıyız hep, biraz uzak ama sonsuza dek birarada.

    Dünyada hiç kimse için aÄŸlamaya deÄŸmez, deÄŸende aÄŸlatmaz zaten, eÄŸer bir gün aÄŸlarsan başını dik tut ki göz yaÅŸların aÄŸladığın insan kadar alçalmasın.

    Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında. Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda. Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum. Ya özlemek çok güzel, yada özlenen çok özel.

    Öyle zor ki düÅŸüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece uyumadan hep seni düÅŸünmek, öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek.

    Gam yemezdim sevgilim aÅŸkın ile ölürsem, yine seni severdim ÅŸu dünyaya gelirsem, eÄŸer gözlerinde baÅŸka bir hayal görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman ÖLÜRÜM

    Seni saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpası kadar masum ve bir annenin duası kadar içten seviyorum BİTANEM. Seni çok ama çok SEVİYORUM.

    GüneÅŸ alev alev yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar. Beni kırıp incitsen bile dost bileceÄŸim seni sonuna kadar

    GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüÅžüNde Saklıdır,sakın AÄŸlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüÅžüN Için Yaşıyan Vardır.

    Sana YüklediÄŸim Anlamları SenmiÅŸsin Gibi DüÅŸünme. ALDANIRSIN. Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın. BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! !

    Birine Verilecek DeÄŸer,uÄŸruna Feda Edilebileceklerle ÖlçüLebiliyorsa Aç Gözlerini Etrafına Bak.gördüÄžüN HerÅŸEyi Feda Edebilirim.ama Sakın Aynaya Bakma.

    Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebileceÄŸim sevgim var. Anla iÅŸte seni ne kadar sevdiÄŸimi maviÅŸim.

    Sen, yalçın bir tepede, hırçın rüzgarlara karşı korunaksız bir papatyasın, ben ise seni kaybetmemek için köklerine sarılmış, toprağınım.

    Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gözyaşı ister! Sırf Hayata Gıcıklık olsun diye Hep gülümse!

    ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.

    Her su bir yol bulur kendine her daÄŸ bir toprak,her gökyüzü bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın. SeÄŸmenden saray gözlüsüne.

    aÅŸk bir eÅŸkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuÅŸursa savaÅŸ yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eÅŸkiyayım ve sana aşığım

    Seninle tattım ben her mutluluÄŸu,bırakıp gidersen bil ki yaÅŸamam,canımdan ömrümden ne istersen al,GÜLÜ SUSUZ SENİ AÅžKSIZ BIRAKMAM

    EÄŸer bir gün gök yüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilgi kanatlarındaki buruk gülümsemelerle, ıslak tebessümler benden sana kalanlardır. Åžahinim oyy ÅŸahinim; çekemezsen gülün nazını ne dikenine dokun ne gülü incit.

    Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreÄŸin unutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ki istesen de beni unutamazsın.

    Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.

    kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacağım

    Ne seni unutturacak zaman geçecek, Nede geçen zaman seni unutmaya yetecek. Yanında deÄŸilim diye seni unuttum sanma, Ayrılık alışmayı öÄŸretir, unutmayı ASLA.!

    gözümden süzülen yaÅŸ denizi ıslatıyor.sevda kilim,hasret derdi dokuyor,çatlayası deli yürek sen diye atıyor.of kara gözlüm aÅŸkın seni bekliyor.

    senden baÅŸka bir tane yok bu dünyada,gülümsemeyi asla unutma,gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların sevdiceÄŸim!

    Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaÅŸ yavaÅŸ baÅŸlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaÅŸtık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüÅŸün, KeÅŸke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediÄŸim o günün.

    *****************************************************************

    Yüzlerce Bedava Online Oyunlar Sizi Bekliyor

    *****************************************************************

    Sohbet - Chat odalari. Hos sohbetler

    #Arkadasbul
    #Turkiye
    #Radyo
    #Oyun
     Alta Nick Yaz Gir'e Tikla Yüzlerce kisiyle sohbet et

    *****************************************************************

    benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerde.ılık bir yaz gecesi katran karası yüzün. kah yaÅŸanmışlığa, kah yaÅŸanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin(Hüzün evine döndü.)

    Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!

    Bir kat daha yok sevgi katından baÅŸka,tat bulamadım alemde tadından baÅŸka,dunya da ne bir tac ne de bir tat,ebedi saltanatindan baska.Ozluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek güzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldir.Eger kalbim seni unutacak kdr adi ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildir.Ben senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugünde sevmedim cünkü bugünde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek.

    DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN.SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN.BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aÄžLaTaN.YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın

    AÅŸkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doÄŸru deÄŸil, içeri, yüreklere, derinlere doÄŸru iÅŸlemeye baÅŸlar, bilgeleÅŸir. Hiç bilmediÄŸi sezgileriyle buluÅŸur. Yükü çok ağırdır, kendiyle buluÅŸmuÅŸtur. Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında. Hindistan’da Ganj Nehri’nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleride onunladır, yitirdikleri de. Newyork’ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaÅŸayan kadının çıplak yalnızlığı da. Her ÅŸey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de.

    yaşıyorsam gelecek gönlerin bana seni getireceÄŸine inandığım içindir

    Sensiz Kaldı Bu Gözler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de geçer bu günler
    YanLızlık göründü Bir sabah Vakti Karşıki Dağın arkasından Yeni Bir Gün DeyilmiÅŸ meÄŸer gördüÄŸün o ışık saçan sıcak ÅŸey

    kolay olmayacak seni unutmak belki gece gündüz aÄŸlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım.

    Sen hiç hasreti tattın mı severken , hiç aÄŸladın mı gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken

    Aldanır bizlere kem gözle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden çok üstündür ÅŸu hor gördügün SERSERİ

    ne kolumda kelepçe ne yanımda gardiyan ne gönlümde zulüm ne ensemde ölüm o gün yanlız sen olacaksın gülüm

    Sevgi güldür ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ!

    sevgi güzellik ister,güzellik emek ister,güzelliktende öte gülüm yürekte ateÅŸ ister.

    Her sabah yaÅŸadıgımın farkına varmadan önce seni özledigimin farkına varıyorum.Sensiz bir güne baÅŸlamaktansa hiç uyanmamak istiyorummm….

    aramayın bizi meyhane köÅŸelerinde.Biz aÅŸk ÅŸarabını ÅŸiÅŸeden içenlerdeniz. AÅŸk nedir diye sormayın bize.Biz aÅŸk için can verenlerdeniz.

    biz ince bel,ela gz,sütun bacak hastası deÄŸiliz güzelim gümbür gümbür yürek diledik kavgamızda,ateÅŸin yanına barut barutun yanına ateÅŸ olasın diye sevdik ama anlamadılar!!

    sen yürü ben gölgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suç iÅŸle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aÅŸkım ben herÅŸey olurum

    Günaydın sevgilerin en güzeli.. günaydın günümün güneÅŸi.. günaydın kalbimi esir alan sevgili.. günaydın düÅŸlerimin kaynağı.. günaydın sevincim ve kaderim.. günaydın herÅŸeyim..

    Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik.. Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek..!

    Hatırlamak Görmek kadar güzel ise,Unutulmak Ölüm kadar acıdır

    AÅŸkı sen öÄŸrettin, aÄŸlamayıda, dertlerin üstüne dert koymayıda hadi öÄŸretsene UNUTMAYIDA

    EÄŸilir baÅŸlar… Çatılır kaÅŸlar… En güzel aÅŸklar… Lisede baÅŸlar..

    Bizim yöremizde kaderimiz doÄŸuÅŸtan yazılır.. ÅŸiirlerimiz hayatımızı anlatır, sevgim yüreÄŸim kadar mert olur. SENİ UNUTTUM kelimesi sadece mezar taşında olur..

    En Güzel Elbisemi Tabutuma Sersinler Yılanlı Akrepli Yerlere Mezarımı Kazsınlar EÄŸer Seni Unutursam BebeÄŸim Mezarımın Taşına Åžerefsiz Yazsınlar

    DüÅŸlerini düÅŸleyerek yaÅŸamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göÄŸsüne yaslanıp seni düÅŸlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak…
    Maxicep.com – En güzel AÅŸK sözleri
    Rüyalara rest çektim uyumuyorum. herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum..

    Korku bilmeyen GÖNÜL korkmayı öÄŸrendi.(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GÖNÜL sevmeyi öÄŸrendi.(SENİ İLK GÖRÜÅžTE)Ama bu GÖNÜL tek bir ÅŸey öÄŸrenemedi.(SENİ UNUTMAYI)

    Sözlerin büyük, yüreÄŸin küçük! Hataların yanlışların çok,doÄŸruların yok! Bir ÅŸeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre ÅŸanslı, bana göreyse zavallısın

    Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor.

    Duydun mu sevgili? Duydun mu? “Hadi git” derken Defalarca “Seni seviyorum” dediÄŸimi… Anladın mı? “Daha fazla durma” derken “Sensiz hayat dayanılmaz, Yapayalnız” dediÄŸimi… DüÅŸündün mü Sensiz aylar oldu… Seni ne kadar SevdiÄŸimi düÅŸündün mü? Anlamsızca bakıp uzaklara Denizde gözlerini gördüÄŸümde Duydun mu, anladın mı, düÅŸündün mü sevgimizi

    Dün gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın üstüne ismini, sigaram bittiÄŸinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiÄŸimi!

    Dünyada iki kör tanıdım; biri beni görmeyen sen, biri de senden baÅŸkasını görmeyen ben.

    Bu Yazıyı Paylaş: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
    • Facebook
    • TwitThis
    • Google Bookmarks
    • del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Digg
    • MisterWong
    • Y!GG
    • Webnews
    • Reddit
    • Ask
    • Live-MSN
    • Technorati
    • YahooMyWeb
    • Bloglines
    • Oneview
    • MySpace
    • Print
    • email

    Yoruma kapali .

    Arama
    Bedava Online Oyun Siteniz

    Sohbet – Chat Odalari
    #Arkadasbul
    #Turkiye
    #Radyo
    #Oyun
     Alta Nick Yaz Gir'e Tikla Yüzlerce kisiyle sohbet et
    Döviz Kurlari
    Satis
    Alis
    AUD
    1.8914
    1.8791
    CAD
    1.7558
    1.7479
    CHF
    1.9129
    1.9007
    DKK
    0.3118
    0.3102
    EUR
    2.3173
    2.3062
    GBP
    2.7771
    2.7627
    JPY
    2.2687
    2.2537
    KWD
    6.2975
    6.2156
    NOK
    0.3033
    0.3013
    SAR
    0.4656
    0.4648
    SEK
    0.2622
    0.2595
    USD
    1.7463
    1.7379
    Son Güncellenme15:30 - 02/08/2012
    Kategoriler
    Links
    sohbet
    Add to Technorati Favorites
    Google PageRank
    blogarama - the blog directory
    Chat
    Sohbet odaları
    Sohbet odaları
    Chat
    Rss Okuyucu Sayisi
    64