#
Video Haberi IzLeyin
Hasdal Cezaevi’nde bulunan babasının son durumunu anlatan İrem Çiçek, YaÅŸar Büyükanıt’a çıkıştı.
İrtica ile eylem planında imzası bulunan Albay Dursun Çiçek’ın kızı İrem Çiçek, askerin siyasete girmemesini isteyerek, hükümete e-muhtıra veren Büyükanıt’ın yargılanmasını istedi.
4_20100830_202500 Yükleyen malvidi. – Son dakika haberler
CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve Cüneyt Özdemir’in sunduÄŸu 5n 1k programının konuÄŸu Dursun Çiçek’in kızı avukat İrem Çiçek’ti.
Babasının suçsuz olduÄŸunu belgeleriyle kanıtlamaya çalışan İrem’in Büyükanıt hakkındaki sözleri hayli ilginçti. 30 AÄŸustos’ta babasını ziyaret ettikten sonra canlı yayına çıkan İrem Çiçek’in tepkisinin merkezinde siyasete karışan generaller vardı.
BU İNSANLAR CAM FAUNUS İÇİNDE KORUNUYOR
Çiçek programda ÅŸunları söyledi: "Asker siyasete girmemeli. EÄŸer girerse ki Büyükanıt girdi, mutlaka yargılanmalı. Tabii eÄŸer yargılayan olursa. Muhtırayı veren bir ÅŸekilde siyasete sokan ya da Hilmi Özkök aynı ÅŸekilde. Bu insanların bu davadan nasıl cam faunus içine alındıklarına ÅŸaşırıyorum. Tabi bu kısmına çok girmek istemiyorum."
Bu Yazi Sayfaya Salı, 31 Ağustos, 2010 - 15:18 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
Vergi prim borçlarına ödeme kolaylığı
Çin'de yolcu uçağı düştü
Yıldırım'ın savunma metni (II)
Düğün dönüşü trafik kazası: 6 ölü, 7 yaralı
Ulaştırma Bakanı'ndan müjdeli haber
Fuhuşçuların ellerinde gizli belgeler çıktı
Erdoğan tüm sınavlarını kazandı
TEĞMENİN 1 AYLIK EŞİ İNTİHAR ETTİ
Konsomatris sözünü yalayacaksın Başkan
CHP'liler Erdoğan ve Gül'e hakaret etti!