#
DİYARBAKIR BüyükÅŸehir Belediyesi önündeki alana dikilen çiçeklerin renklerinin terör örgütü PKK’yı simgeleyip örgütün propagandası yapıldığı gerekçesiyle Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.
Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Daire BaÅŸkanlığı’nın orta refüjleri çiçeklendirme çalışmaları kapsamında belediye binası önündeki çiçeklikleri de çiçek dikti. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, belediye önünde sarı, kırmızı, yeÅŸil renkli çiçeklerle ilgili inceleme yaparak görüntü ve fotoÄŸraf çekti.
Emniyet, daha sonra görüntü ve fotoÄŸraf kayıtlarıyla birlikte çiçeklerin terör örgütü PKK’yı simgelediÄŸi ve örgüt propagandası yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Savcılık, fotoÄŸraf ve görüntüleri inceledikten sonra soruÅŸturma açılıp açılmayacağını karar verecek.
Diyarbakır’da daha önce de YeniÅŸehir ilçesinde orta refüje sarı,kırmızı, yeliÅŸ renkli çiçeklerle yıldız yapılmış ve polis, yine örgüt propagandası yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuÅŸtu.
Tags: belediye önünde sarı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nın orta refüjleri çiçeklendirme çalışmaları kapsamında belediye binası önündeki çiçeklikleri de çiçek dikti. Diyarba, Diyarbakır'da çiçeklere suç duyurusu, kırmızı, yeşil renkli çiçeklerle ilgili inceleme yaparak görüntü ve fotoğraf çekti
Bu Yazi Sayfaya Çarşamba, 17 Haziran, 2009 - 23:14 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
9 milyon emekliye kötü haber
Celal Birsen Hayatini Kaybeti
25 bin yeni memur alınacak
AYRI YAŞADIĞI EŞİNİ BALTAYLA YARALADI!
Gandi'den müthiş referandum gafı
Erkek Zeynep'e 15 sene hapis!
Memur adaylarına Kırgız usulü KPSS
Bir aylık evli genç kadın intihar etti
TEĞMENİN 1 AYLIK EŞİ İNTİHAR ETTİ
Siviller kalıcı ateşkes için hazırlar