#
CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan’dan Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e soru: 2010′da Adalet Bakanı MüsteÅŸarı veya MüsteÅŸar yardımcılarından biri İmralı’ya gitti mi?
BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan’a, “MİT MüsteÅŸarı Dr. Hakan Fidan göreve geldikten sonra kaç kez İmralı’ya gitmiÅŸtir? Ve hangi tarihlerde gitmiÅŸtir” diye soran Seyhan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e yeni bir soru sordu.
Seyhan sorusunda ÅŸu ifadelere yer verdi: “2010 yılı içerisinde Adalet Bakanlığı MüsteÅŸarı veya MüsteÅŸar yardımcılarından biri İmralı’ya ziyaret yapmış mıdır? Bu ziyaret yapıldı ise, gerekçesi nedir? Bu ziyaret sırasında İmralı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Abdullah Öcalan ile görüÅŸme yapılmış mıdır? Böyle bir ziyaret yapıldı ise kamuoyundan neden gizlemek gereÄŸi duyulmuÅŸtur” dedi.
Bu Yazi Sayfaya Çarşamba, 1 Eylül, 2010 - 08:51 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
Kocaman'dan sert uyarı !
Bir Batılının, bir de Doğulunun gözünden Said Nursi
Bankayı soyan eski çalışanları çıktı
ABD askerlerine yumurtalı saldırı
Meçhul hastalık 35 cana mal oldu
Tayyip ErdoÄŸan nereye koÅŸuyor?
Times gazetesi İstanbul için ne dedi?
Sadece
Uzman çavuş ve ailesi ölü bulundu
Kuşadası Belediyesi'ne operasyon