#
Nehre düşen Yusuf’u kurtarmak isteyen ağabeyi ve arkadaşı atladıkları suda boğuldu, Yusuf ise kurtuldu. Can veren iki arkadaşın aynı gün evlendikleri, ikisinin de eşlerinin hamile olduğu öğrenildi Gaziantep’in Araban ilçesinde, balık tutmak için Fırat nehrine giden iki kardeş ve bir arkadaşlarının nehre ağ attıkları sırada, kardeşlerden küçüğü suya düştü. Küçük kardeşi kurtarmak isteyen ağabeyi ve arkadaşı, atladıkları suda boğuldu. Ölen iki arkadaşın aynı gün evlendiği ve ikisinin eşlerinin de üç aylık hamile olduğu öğrenildi.
Ağ atmaya çalışırken düştü İlçeye bağlı Elif beldesinde oturan Yusuf Kanoğulları (22), kardeşi Rıdvan (15) ve arkadaşları Adem Kırmızıoğlan (23), dün sabah balık tutmak için beldenin 3 kilometre uzağındaki Fırat nehrine gitti. Nehre ağ atmaya çalışan Rıdvan Kanoğulları, ayağı kayınca suya düştü. Gencin ağabeyi Yusuf Kanoğulları ile arkadaşı Kırmızıoğlan, Rıdvan’ı kurtarmak için suya atladı. Rıdvan Kanoğulları kurtarılarak sudan çıkartıldı ancak onu kurtaran ağabeyi ile Kırmızıoğlan nehirde kayboldu. Olay yerine gelen jandarma ve Gaziantep Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık altı saat süren arama sonunda iki arkadaşın cesedini buldu. Nehirden çıkarılan cesetlerde otopsi yapılacak. Yakın arkadaş olan ve inşaat işçiliği yapan Adem Kırmızıoğlan ile Yusuf Kanoğulları’nın, beş ay önce aynı gün düğün yaparak evlendiği ve eşlerinin üç aylık hamile olduğu öğrenildi.
Tags: abi kardeÅŸ, boÄŸulmak, Gaziantep, kurtarma
Bu Yazi Sayfaya Cumartesi, 9 Mayıs, 2009 - 10:04 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
TFF'den Erman ToroÄŸlu'na dava
THY Ucagi Amsterdama Düstü
Öcalan’ın İstanbul’da normal bir cezaevine nakledilmesi söz konusu
ÖSS'den çıktı 1.5 saat sonra öldürüldü
ABD'li askerler, çırılçıplak parasailing
Dursun Çiçek'in kızı şaşırttı
18'den küçüğe sigara satana hapis cezasi
Gazlı içecekler susuz bırakıyor
Hadise'nin elbisesi ünlü modacılardan geçer not alamadı
Tayyip ErdoÄŸan nereye koÅŸuyor?