#
İstanbul’da geçimini kuryelik yaparak saÄŸlayan 28 yaşındaki Yasin Åžen, dün akÅŸam yüksek ateÅŸ ÅŸikayetiyle, Okmeydanı EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne baÅŸvurdu. Hastaneye, iÅŸ yerinden izin alarak motosikletiyle giden Åžen’e iÄŸne yapıldığı, röntgeninin çekildiÄŸi ve reçete yazılarak eve gönderildiÄŸi iddia edildi. Aynı gece uykusundan uyanan ve 20 günlük bebeÄŸi Emir’i öptükten sonra tekrar uyuyan Yasin Åžen, sabaha karşı ” nefes alamıyorum ” diyerek eÅŸine seslendi. KomÅŸularında yardımıyla eve ambulans çağırıldı. Bİr süre sonra gelen ilk yardım ekibi tarafından yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen, Yasin Åžen yaÅŸamını yitirdi. Yakınlarının isteÄŸi üzerine Åžen’in cenazesi ölüm nedeninin ortaya çıkarılması için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
SON KEZ BEBEĞİNİ ÖPTÜ Yasin Åžen’le 1,5 yıl önce severek evlenen Asya Åžen, 20 günlük bebeÄŸi Emir’le yapayanlız kaldı. EÅŸinin ölümü konusunda hastaneyi suçlayan Asya Åžen,”Hiçbir ÅŸeyi yoktu. Hastaneden geldi. Yattı ve kalkamadı. İhmal olduÄŸunu düşünüyoruz. Adalete sığınıyoruz. Adaletin yerine geleceÄŸine inanıyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Acılı eÅŸ, bu sözleri güçlükle söyledikten sonra kuçağında bebeÄŸiyle göz yaÅŸlarına boÄŸuldu.
YAKINLARI HASTANEYİ SUÇLUYOR
YaÅŸamını yitiren Åžen’in Kayınbiraderi Bahadır KarakullukçuoÄŸlu da ölümle ilgili olarak, “Bu kadar domuz gribi, çeÅŸitli gripler, kene gibi ateÅŸli hastalıkların kol gezdiÄŸi bir yerde, bu kadar ateÅŸli bir hastayı, hangi mantıkta evine gönderiyorlar. Belki de hastaneye gitmeseydi ölmeyecekti, bebeÄŸine yazık. İhmal olduÄŸunu düşünüyorum. Müdahale Eksik yapıldığı için, gerekli yerlere baÅŸvurarak ÅŸikayetçi olduk” diye konuÅŸtu. SON SÖZÜ ADLİ TIP KURUMU SÖYLEYECEK Ailenin ÅŸikayeti üzerine ÅŸen’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Çıkacak rapor doÄŸrultusunda Åžen’in kesin ölüm sebebi ortaya çıkacak. Yasin Åžen’in cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki incelemenin ardından verilecek.
Tags: Bebeğini son kez öptü ölüme yattı, dün akşam yüksek ateş şikayetiyle, İstanbul'da geçimini kuryelik yaparak sağlayan 28 yaşındaki Yasin Şen, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu
Bu Yazi Sayfaya Perşembe, 11 Haziran, 2009 - 01:21 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
Türklerin uzay yolculuğu başlıyor
3 liseli Öğrenci okul müdürünü hastanelik ettiler
okullar tatil edildi
Eski sevgiliden kanlı intikam
Erdoğan'ı bu kez abdestle vurdu
Bahçeli: Türkiye karanlık döneme girdi!
Bir aylık evli genç kadın intihar etti
bedel ödeten' o an
Açık Öğretim sınavında kopya skandalı
BUNALIMA GİREN POLİS DEHŞET SAÇTI!