#
İzmir KarabaÄŸlar’da zırhlı banka aracını çalan, ardından da çaldıkları paranın büyük bölümüyle yakalanan 4 zanlının aynı bankanın eski çalışanları olduÄŸu ortaya çıktı.
KarabaÄŸlar’da dün bir banka ÅŸubesinin önünden, yaklaşık 600 bin TL bulunan zırhlı para nakil aracının çalınmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan, bankanın eski çalışanları E.A, C.A, A.G.B. ve Ü.Y, ifadeleri aldıktan sonra "anahtar uydurmak suretiyle oto hırsızlığı, nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla İzmir Adliyesine sevk edildi.
Nöbetçi savcılıkça ifadeleri alınan zanlılar, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Mahkeme heyeti, zanlılardan E.A, A.G.B. ve Ü.Y’nin tutuklanmasına, C.A’nın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.
Bir bankanın ÅŸubelerinden para toplayan zırhlı araç, KarabaÄŸlar’da YeÅŸillik Caddesi’ndeki ÅŸubenin önünde park edildikten sonra kimliÄŸi henüz belirlenmeyen 2 kiÅŸi tarafından çalınmış, uydu takip sistemi aracılığıyla İrfan Nadir İlköÄŸretim Okulu’nun arkasında terk edilmiÅŸ bulunmuÅŸtu.
Araçta bulunan 430 bin TL, 50 bin euro ve 1100 İngiliz sterlini nakit para ile yüklü miktardaki çek ve senedin çalındığı belirlenmiÅŸti.
Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatan İzmir AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri bankanın eski çalışanlarına yönelik takip baÅŸlatmış, olayla baÄŸlantısı olduÄŸunu belirlenen E.A, eÅŸi C.A, A.G.B. ve Ü.Y. çalınan paralarla yakalanmıştı.
Bu Yazi Sayfaya Çarşamba, 15 Eylül, 2010 - 23:43 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
Spikere sinir krizi geçirten vahşet!
Defne J.Foster ölü bulundu!
Devlet Bahçeli 1999 daki bir görüşmeye ne diyecek
Saadet Partisi'nde sürpriz buluşma
Alevilerin miting kavgası
TOKİ KDV'siz 60 ay taksitle arsa satıyor
Muhsin Yazıcıoğlu nu son yolculuguna uğurluyoruz
Türkler Pakistan da gönülleri fethetti.
MHP'li başkan AŞK HEYKELİNİ kaldırdı..
Oruçluyum deyince bıçağı yedi