#
Azak denizinde ”Santa Victoria” ile Türk ”Melite Denizcilik” tarafından işletilen Sierra Leone bandıralı ”Berill” adlı kuru yük gemileri çarpıştı. Çarpışmada Türk firmanın işlettiği kuru yük gemisi battı.
Azak denizinde iki kuru yük gemisinin çarpışması sonucu, bir Türk firmanın işlettiği gemi battı.
AA muhabirinin Denizcilik Müsteşarlığından aldığı bilgiye göre, Ukrayna firmasının işlettiği Komor Adaları bandıralı ”Santa Victoria” ile Türk ”Melite Denizcilik” tarafından işletilen Sierra Leone bandıralı ”Berill” adlı kuru yük gemileri, sabah saatlerinde Eysk bölgesi yakınlarında çarpıştı.
Çarpışma sonucu, Rostov’dan Türkiye’ye hareket halindeki ”Berill” gemisi battı, mürettebatı ise ”Santa Viktoria” gemisi tarafından kurtarıldı.
Santa Viktoria gemisinde herhangi bir tehlikenin bulunmadığı, kurtarılan 12 gemicinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Batan ”Berill” gemisinde Türk personel bulunmadığı kaydedildi.
Tags: Azak denizinde Türk gemisi battı, Berill, Santa Victoria, Sierra Leone
Bu Yazi Sayfaya Çarşamba, 25 Kasım, 2009 - 13:31 Eklendi. Yazinin Kategorisi Genel Bilgiler, Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
ANNENİN TÜYLER ÜRPERTEN İFADESİ
Erdoğan bu karikatüre çok kızacak
Erdoğan mevzuya 'damar'dan girdi
2023 yılında Türkiye nasıl olacak? Buyrun izLeyin
Kızlarım benim kredi kartlarım
ABD'li askerler, çırılçıplak parasailing
Ülkeyi ayağa kaldıran görüntüler
Münevver Karabulut davasında flas olay
Erdoğan ayağında postalları unutmuş!
Münevverin Katiline Adim Adim Yaklasiliyor