#
İstanbul da düzenlenen bir operasyonda, 650 kilogram toz halinde kimyasal madde ele geçirildi.lınan bilgiye göre, sahte ilaç imal edildiÄŸi yönünde bir ihbarı deÄŸerlendiren Güvenlik Åžube Müdürlüğüne baÄŸlı ekipler, Karaköy’de kimya atölyesi olarak kullanılan bir adrese operasyon düzenledi.
Operasyonda, 22 çuval içerisinde 650 kilogram toz halinde kimyasal maddeyi ele geçiren polis, M.Y ile Suriye uyruklu M.R’yi gözaltına aldı.
Polis yetkilileri, Suriye’den getirildiÄŸi anlaşılan maddenin ilaç yapımında kullanıldığının tahmin edildiÄŸini bildirdi.
Yetkililer, kimyasal maddenin Suriye’ye giriÅŸ ve çıkışında herhangi bir gümrükte iÅŸlem yaptırılmadığının tespit edildiÄŸini kaydederek, incelenmesi için örneklerinin SaÄŸlık Bakanlığı ve Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildiÄŸini belirtti.
Gözaltına alınan kişilerin, emniyetteki ifadelerinde bu maddenin ilaç yapımında kullanılan bir madde olmadığını ifade ettikleri kaydedildi.
Polisteki iÅŸlemleri tamamlanan M.R ile M.Y’nin ”kaçakçılık” suçundan sevk edildikleri BeyoÄŸlu Adliyesi’nden mahkemece serbest bırakıldıkları öğrenildi.
Tags: istanbul, kimyasal, toz
Bu Yazi Sayfaya Cuma, 6 Şubat, 2009 - 19:28 Eklendi. Yazinin Kategorisi Güncel Haberler. Bu Konuyu ve Kategoriyi Takip etmek icin RSS Dagilimina uye olun RSS 2.0 . Both comments and pings are currently closed.
Yoruma kapali .
Altın çilek tarlada kaldı
EVLİ NİŞANLIDAN DEHŞETE DÜŞÜREN AYRILIK CİNAYETİ!
Angry Birds Space geliyor
HYP Başkanı Fena yakalandi
Bağış MİT yasasını savundu
PKK'nın silah bırakma şartı
Oya Başar'ın evini yerle bir ediyordu
CANAVAR ENİŞTEYE 2 KEZ AĞIR MÜEBBET İSTENDİ
ErdoÄŸan MHP'ye verdi veriÅŸtirdi